LIVE NAVIGATION PLUS

LIVE NAVIGATION PLUS

Εσύ οδηγείς, το Opel σου σε καθοδηγεί

Με την υπηρεσία Live Navigation Plus εσύ επικεντρώνεσαι στην απόλαυση της οδήγησης, ενώ το σύστημα πλοήγησης σου παρέχει την πιο πρόσφατη ενημέρωση σχετικά με την κίνηση στους δρόμους. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται δωρεάν για 3 έτη. Απλά πρόσθεσε το νέο σου αυτοκίνητο στο προφίλ σου και ενεργοποίησε την υπηρεσία.

Κατάσταση των χωρών που καλύπτονται από αυτές τις υπηρεσίEς βρίσκονται στην ενότητα "Γενικοί όροι πώλησης και χρήσης".

Και εάν οδηγείτε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με το EV Trip Planner μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων το ταξίδι σας, να αποφύγετε το άγχος της αυτονομίας και να δείτε τις τοποθεσίες των σταθμών φόρτισης κατά μήκος της διαδρομής.

 

Τιμή
LIVE NAVIGATION PLUS
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ

Έχοντας τα μάτια σας στο δρόμο και τα χέρια σας στο τιμόνι, απολαμβάνετε μια απρόσκοπτη εμπειρία οδήγησης.

Με τις υπηρεσίες του Live Navigation Plus το αυτοκίνητό σας εντοπίζει τη βέλτιστη διαδρομή σε πραγματικό χρόνο, σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες λαμβάνει από μια μεγάλη κοινότητα χρηστών σε πάνω από 30 χώρες και οι οποίες αφορούν στην κίνηση στους δρόμους. Οι υπηρεσίες του Live Navigation Plus εμφανίζονται στην οθόνη του αυτοκινήτου, ενώ υποστηρίζονται περαιτέρω από φωνητική καθοδήγηση.

Η επιλογή "Προειδοποιήσεις Οδικής Ασφάλειας" (Road Safety Alerts) σας παρέχει πλήρη εικόνα σε πραγματικό χρόνο. Μέσω προηγμένων οπτικών και ακουστικών προειδοποιήσεων, μπορείτε να προσαρμόζετε την ταχύτητα και το στυλ οδήγησής σας, έτσι ώστε να εξασφαλίζετε μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και τους συνεπιβάτες σας.

Για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, το EV Trip Planner είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να προγραμματίσετε εκ των προτέρων κάθε ταξίδι: πριν φύγετε, μπορείτε να εισάγετε τον προορισμό και να δείτε τη φόρτιση της μπαταρίας κατά την αναχώρηση... αλλά πάνω από όλα, μπορείτε να ανακαλύψετε απευθείας στην εφαρμογή την εκτιμώμενη αυτονομία που θα παραμείνει διαθέσιμη στο τέλος του ταξιδιού σας. 
Εμφανίζεται επίσης η θέση των σταθμών φόρτισης κατά μήκος της διαδρομής, έτσι ώστε να μπορείτε να την στείλετε από την εφαρμογή στο σύστημα πλοήγησης για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας χωρίς καμία ανησυχία.

Πληροφορίες για την υπηρεσία

Οδηγήστε έξυπνα

Απολαύστε στο έπακρο το χρόνο που περνάτε στο αυτοκίνητό σας. Οι υπηρεσίες του Live Navigation σας παρέχουν πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους, σε πραγματικό χρόνο, καθώς επίσης και πληροφορίες για τους πιο οικονομικούς σταθμούς service και χώρους parking. Οι πληροφορίες αυτές εμφανίζονται στην οθόνη αφής του αυτοκινήτου σας ή στην οθόνη πληροφοριών του πίνακα οργάνων (όταν το αυτοκίνητο φέρει ψηφιακή συσκευή).

Το οδικό δίκτυο εξελίσσεται διαρκώς: οι κατευθύνσεις κυκλοφορίας αλλάζουν, οι περιοχές πεζών επεκτείνονται και ορισμένοι δρόμοι δεν είναι πλέον προσβάσιμοι για αυτοκίνητα. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σύστημα πλοήγησης σας και να λάβετε βέλτιστες οδηγίες, βεβαιωθείτε ότι ο χάρτης είναι πάντα ενημερωμένος. Εάν το αυτοκίνητο σας είναι εξοπλισμένο με "Over-the-air" map update δεν χρειάζεται να το σκέφτεστε, θα κάνει τις ενημερώσεις αυτόματα για εσάς. Για όλα τα άλλα συστήματα πλοήγησης απλά επισκέπτεστε τακτικά την ειδική ενότητα στο app myOpel και ακολουθείτε τις απλές οδηγίες μόλις είναι διαθέσιμη μια ενημέρωση.
Βρείτε πάντα την καλύτερη διαδρομή και φτάστε στον προορισμό σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. 

Αξιόπιστη πρόληψη

Οι πρειδοποιήσεις Οδικής Ασφάλειας (Road Safety Alerts) εγγυώνται αξιοπιστία. Χάρη στην μεγάλη κοινότητα εκατομμυρίων ατόμων σε πάνω από 30 χώρες οι προειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο είναι εύκολα διαθέσιμες. Μπορείτε και εσείς να κοινοποιήσετε προειδοποιήσεις.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία

Ανάλογα από τη χώρα και τους ισχύντες νόμους και κανονισμούς, οι προειδοποιήσεις για τις κάμερες ορίων ταχύτητας και τις επικίνδυνες περιοχές σας παρέχουν άμεση ενημέρωση για την ακριβή θέση των σταθερών και των κινητών ραντάρ  (ταχύτητας, φωτεινών σηματοδοτών, σημάτων stop) και σας προειδοποιούν μόλις εισέρχεστε σε επικίνδυνη περιοχή.

Οι υπηρεσίες του Live Navigation Plus περιλαμβάνουν:

  • Online κίνηση στους δρόμους
  • Πληροφορίες για χώρους Parking
  • Πληροφορίες για τον καιρό
  • Υποστήριξη φωνητικής καθοδήγησης
  • Πληροφορίες για σταθμούς service και τιμές καυσίμων σταθμών ανεφοδιασμού, που βρίσκονται στη διαδρομή ή κοντά σας
  • Εύκολη αναζήτηση διευθύνσεων και online αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος
  • Προειδοποιήσεις Οδικής Ασφάλειας
  • EV Trip Planner για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Στα ηλεκτρικά οχήματα, έχετε τη δυνατότητα για online αναζήτηση σταθμών φόρτισης.

Activation des services

Ενεργοποίηση υπηρεσίας

Εάν είστε κάτοχος νέου αυτοκινήτου, το οποίο διαθέτει σύστημα πλοήγησης, με την εγγραφή σας έχετε 3 χρόνια δωρεάν υπηρεσίες Live Navigation Plus. Μετά την πάροδο των 3 ετών μπορείτε να επεκτείνετε την υπηρεσία άμεσα από τον online λογαριασμό σας.

Οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας

Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορείτε να αλλάξετε τη διαμόρφωση του συστήματος πλοήγησης του Opel σας

Οδηγίες (PDF) για την ενεργοποίηση των υπηρεσιών του Live Navigation Plus μέσω του OpelConnect (κόκκινος διακόπτης SOS, εντός του οχήματος)

Οδηγίες (PDF) για την ενεργοποίηση των υπηρεσιών του Live Navigation Plus οχημάτων -Grandland X, Combo, Vivaro, Zafira Life, Corsa, Crossland X-, που δεν διαθέτουν OpelConnect (μετά τον Μάρτιο 2019 - επικοινωνήστε με τον Διανομέα της περιοχής σας)